Baton Ovaz Cu Caramel Si Migdale
Batonul de ovăz Cerbona cu aromă de migdale fără gluten este făcut fără adaos de zahăr, cu îndulcitor, din fulgi de ovăz fără gluten presati cu migdale feliate. Batonul de ovăz fără gluten, caramel și migdale este o sursă de nutrienți valoroși și fibre dietetice, astfel încât poate fi bine integrat într-o dietă sănătoasă, folosind doar ingrediente fără lactoză. Puteți lua și mânca cu ușurință batonul nostru de ovăz fără gluten oriunde. Încercați și celelalte arome!
Ingrediente : fulgi de ovăz presați fără gluten 52%, îndulcitor: sirop de maltitol; grăsime de palmier, bucăți de migdale 4%, agent de umezire: sorbitoli, glicerol; aromă, emulsifiant: lecitină de soia.
Produsul poate conține urme de alte fructe cu coajă lemnoasă, arahide, semințe de susan și proteine din lapte. Consumul excesiv poate cauza efecte laxative. Conține zaharuri prezente în mod natural.
Informatii nutritionale/100g : Energie: 1495Kj/357kcal, Grasimi: 11,4g din care saturate: 4,2g, Carbohidrati: 67,5g din care zaharuri: 0,9g, Fibre: 5,1g, Proteine: 7g, Sare: 0,02g.
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.