Gustușor este prima brutărie, patiserie și cofetărie #fărăgluten din Transilvania. Direcția inițială, cristalizată într-un contract de cercetare cu Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca - Facultatea de Știința și Tehnologia Alimentelor, cu o echipă profesionistă, a dus la crearea de produse valoroase, atât organoleptic, cât și nutrițional, produse delicioase care păstrează gustul foarte apropiat de cel tradițional folosind INGREDIENTE NATURALE.
Din anul 2022, echipa Gustușor este condusă de Chef Flaviu Mărginean, expert în pâine și produse de patiserie, cu ani buni de experiență, specialist în ingredientele #fărăgluten, iar nota sa personală remarcabilă se simte în toate produsele ”made by” Gustușor.
Dieta aglutenică se adresează atât persoanelor cu vulnerabilitate la consumul de gluten (celiachie și alte boli autoimune, alergie la grâu, sindrom Down, autism etc.), cât și acelora care doresc să experimenteze produse dietetice de o înaltă calitate nutrițională și un gust bun, de un rafinament deosebit.
Ne găsiți în Cluj-Napoca, la adresa: B-dul Nicolae Titulescu nr.18.
Vă mulțumim că ne-ați ales să fim furnizorul dumneavoastră de produse sănătoase fără gluten!